گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
زیربخش ها
گزیده ای از اخبار
پیام آفتاب: «انورالحق احدی»، وزیر تجارت در حکومت حامد کرزی که این رهبری این ائتلاف را بر عهده دارد در سخنرانی خود در مراسم امروز از حکومت وحدت ملی خواست زمینه را برای برگزاری انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری فراهم کند.
خمینیستها نخبگان مبارزه در کشور ما بودند و بسیار قابل قدرند،آنها جوانان آگاهِ مسلمان و مبارزی بودند که درد دین و مردم داشتند و برای آن مبارزه میکردند.
پیام آفتاب: رئیس اجرائیه حکومت در نشست شورای وزیران حزب التحریر را متهم به جلب و جذب جوانان برای انجام اقدامات تروریستی کرد.
انجمن خانواده شهدا از زمان شهادت پنجتن از خانواده رستمی به دست خلقیها شروع بهکار کرد. پدر این خانواده همراه با چهار برادر داکتر غلامسخی رستمی، داکتر جواد رستمی، انجینر ضیا رستمی و استاد فرید رستمی و زبیر محصل ۱۸ ساله طب توسط اداره آگسا و در جریان کشتارهای 57 و 58 کشته شدند.
پیام آفتاب: مجمع مشورتی هرات در این ولایت تأسیس شد. اعضای این مجمع میگویند این مجمع برای ایجاد راه کارهای نوین حکومتداری خوب و یکجا نمودن همه قشرها جامعه هرات تشکیل شد. برگذارکنندگان این برنامه میگویند هدف از ایجاد مجمع مشورتی هرات این است که نقش هرات در تمام عرصهها از فردگرایی بیرون شود و تصمیم ...
حزب ملت متحد افغانستان در تاریخ ۲۹ قوس ۱۳۹۲ در یک گردهمایی که در خیمهٔ لویه جرگه در کابل برگزار شد، رسماً اعلام موجودیت کرد.
اصطلاحاتی چون دموکراتیک، جبههٔ وسیع ملی، پلاتفورم سیاسی و … که در مرامنامه و اساسنامهٔ حزب وحدت ملی به کار رفته اصطلاحاتی هستند که نیروهای چپ کمونیستی بیشتر از آن استفاده میکنند و این نشان دهندهٔ آن است که رهبری این حزب هنوز به اندیشههای چپ و کمونیستی گرایش دارد.
حزب رفاه ملي افغانستان، توسط آقاي محمدحسن جعفري، در سال ۱۳۸۲ تأسيس و در وزارت عدليهي افغانستان ثبت شده است. آقاي محمدحسن جعفري فرزند عليياور در سال ۱۳۴۵ در شهر سر پل به دنيا آمده و تحصيلات خود را در ايران تا درجهي ليسانس در رشتهي تعليمات و فرهنگ اسلامي در سال ۱۳۷۵ به پايان رسانده است.
کمونیستان حزب وطن (= حزب دموکراتیک خلق افغانستان) با وجودی که به شکست این حزب و سیاستهای نا درست آن اعتراف نموده و از تفکر نوین سیاسی ملی سخن میگویند، اما به آرمانها و عقاید کمونیستی خود وفا دار اند و از لحاظ فکری و ایدئولوژیک بصورت اساسی متحول نشده و از یک شاخهٔ شجرهٔ خبیثهٔ الحاد به شاخهٔ دیگر آن ...
این حقیقت را ما در نوشتههای این گروه نیز به خوبی و روشنی ملاحظه میکنیم که قطع نظر از یک ستیز خطرناک در برابر مذهب و بنیادها و ارزشهای مذهبی، تفرقه اجتماعی مهلکی را پی ریخته، آن را دامن میزنند. و در این راه آن قدر پیش میروند که اشتباهات «موضعی فردی» اشخاص بعضی از اقوام را به صورت «جریان تاریخی» ...
این گروه در اعتراض به انحراف گروههای جهادی رادیکال و وابسته به جنبش اخوانالمسلین از مسیر اصلی جهاد و مبارزهٔ اسلامی، تشکیل شده بود.
گروه اسلام مکتب توحید، توسط جوانانی که در دههٔ پنجاه خورشیدی در تشکیل مجموعهای بهنام «پاسداران انقلاب اسلامی» سهم داشتند تأسیس شد.
گروه مغول پارت، از دامن «تنظیم نسل نو هزاره» که در سال ۱۳۵۱ در پاکستان تشکیل شده بود برخاست و مبنای تفکر اجتماعی مائوئیستهایی قرار گرفت که در کابل بر محور آقایان محمداسماعیل مبلغ و صادقی پروانی فعالیت میکردند.
طی کنفرانسی در کابل و در تاریخ ۱۴ میزان ۱۳۹۱ (۵ اکتبر ۲۰۱۲) اعضای «حزب ملی افغانستان» و «حزب ترقی وطن» به توافق رسیدند که حزب واحد و جدیدی را به نام «حزب ملی ترقی وطن» بنیانگذاری کنند.
تشکیل شورای هماهنگی و درگیریهای خونین در کابل نه تنها یک شکست نظامی و به تبع آن سیاسی، بیشتر از همه برای حزب اسلامی بود، بلکه تیر خلاص را بر وجهٔ جهادی این حزب نیز رها ساخت.
امانالله خان، بعد از آن که گروههای برخاسته از جنبش مشروطیت را از خود راند و با مخالفتهای مردمی مواجه شد، برای پیشبرد اصلاحات و برنامههای خود در سال ۱۳۰۷ اقدام به تأسیس حزب استقلال و تجدد، نمود تا برای برنامههای اصلاحیاش بستر سیاسی بهوجود آورد و نسل جوان را سازماندهی کند.
ائتلاف ملی افغانستان در تاریخ ۱ جدی ۱۳۹۰ طی مراسمی با شرکت شماری از فعالان سیاسی در کابل اعلام موجودیت کرد. ائتلاف ملی افغانستان در واقع همان ائتلاف تغییر و امید است که چند حزب و فعال سیاسی دیگر به آن اضافه شدهاست.
بنیاد فرهنگی اجتماعی برگ سبز (Cultural and Social Foundation of Barg-e-Sabz): بنیاد فرهنگی اجتماعی برگ سبز در ۲۸ اسد (مرداد) سال ۱۳۸۵ توسط جمعی از جوانان دانشجو و طلبه پایهگذاری شد که ریاست آن را آقای «سید محمد تقی موسوی» به عهده دارد.
بنیاد غازی نایب امینالله خان یک نهاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی میباشد که جهت رفاه اجتماعی و ارتقای سویه حیاتی و رهنمای سالم مردمان منطقه و کشور بنیانگذاری گردیدهاست، از آنجائیکه در جهان معاصر، دین مبین اسلام مقام شامخ و برجسته را دارا میباشد، دین مبین اسلام مسلمانان را در پیشبرد امور زندگی به مشورت ...
به نظر میرسد که حزب حق و عدالت، یک حزب سکولار طرفدار غرب خواهد بود، چرا که از یک سو خود را حزب ایدئولوژیک نمیداند و از سوی دیگر مؤسسان آن را چپیهای سابق از کمونیستهای طرفدار شوروی گرفته تا مائوئیستها و سکولارها تشکیل میدهد.