گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
زیربخش ها
گزیده ای از اخبار
امریکا برای التیام بخشیدن شکستهای خود، از سوی ملسمانان در عراق، سوریه و یمن، سفارت خویش به بیت المقدس انتقال داده است.
امام جمعه شهرمزارشریف و یکی از عالمان دین مطرح در ولایت بلخ تأکید میکند که برای مسلمانان در سراسر جهان واجب میباشد تا از بیتالمقدس یعنی نخستین قبله مسلمانان حمایت کنند. وی میگوید تفکر امام خمینی (ره) جهانی و انسان پذیر بودهاست.
عضو انجمن حقوق دانان افغانستان در ولایت بلخ تأکید میکند که مسلمانان برای آزادی قدس یعنی نخستین قبله مسلمانان باید برخیزند. وی گفت انتقال سفارت آمریکا به قدس بحران جدیدی برای امت اسلامی است.
شورای اخوت اسلامی ولایت بلخ اعلام کرد که فردا جمعه به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس نماز وحدت در شهرمزارشریف برگزار میشود.
رییس شورای احوت اسلامی کشور میگوید که قضیه فلسطین و نجات بیتالمقدس از مسایل اخلاقی و فرعی نیست؛ بلکه از ام الفرایض مسلمانان به حساب میآیند.
مجمع علمای جعفری شمال افغانستان در اعلامیه مطبوعاتی گفته است که روز قدس روز انزجار و نفرت مسلمانان علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی اسرائیل بوده که در این ایام همهی مسلمین در سراسر جهان همبستگی و اتحاد شان در برابر این رژیم اعلام می کنند.
انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس، بر اساس توافق نامه ای میان آمریکا، رژیم صهیونیستی و حکام مزدور عربستان سعودی انجام شده است.
رییس نهضت اسلامی افغانستان میگوید تا زمان که دستگاه آل سعود سر پا باشد و غزه توسط رژیم کودتایی مصر محاصره باشد، نه بیت المقدس آزاد میشود و نه یهود روی مسلمانان حساب باز میکند.
رزان اشرف فلسطینی پیش از شهادت در صفحه فیسبوك خود نوشته بود: «بر میگردم، عقب نمینشینم، با گلولههایتان بزنیدم، نمیترسم».
در نماز جمعه مسجد جامع محمد رسولالله (ص) در شهر هرات، به چالشهای امروز جهان اسلام و به خصوص افغانستان، فلسطین و یمن پرداخته شد.
شورای اخوت اسلامی هرات تأکید میکند که مردم مسلمان و شهید پرور افغانستان حمایت از بیتالمقدس و مردم فلسطین را از جمله وجیبه دینی و ملی خود میدانند و همواره درکنار مردم فلسطین خواهند بود.
یک مقام صهیونیست گفت واشینگتن به زودی حاکمیت رژیم اشغالگر را به بر بلندیهای جولان به رسمیت میشناسد.
رژیم صهیونیستی براساس پیشنهاد مصر و قطر در حال بررسی موافقت با آتشبسی طولانی مدت با حماس بعد از مخالفتش با این پیشنهاد طی هفتههای اخیر است،
شمار زیادی از عالمان دین و شهروندان کابل در واکنش به انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس و به رسمیت شناختن این شهر به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی ایالات متحده آمریکا، پرچم های آمریکا و اسرائیل و نیز تصاویر دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو را لگد مال و به آتش کشیدند.
علمای دینی، خطیبان مساجد و شهروندان کابل از دولت خواستند تا فلسطین اشغالی را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسند و سفارت آن کشور را در کابل بازگشایی نماید و تمام روابط دیپلوماتیک خود با ایالات متحده آمریکا را قطع نماید.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در نوارغزه تأکید کرد که روابط این جنبش با ایران و حزبالله در اوج قدرت قرار دارد.
نهادهای امنیتی در اسرائیل نسبت به اوضاع فاجعهبار غزه هشدار دادند و به تکاپو افتادهاند تا با فراهم کردن برخی نیازهای اساسی مردم این منطقه، از خارج شدن اوضاع از کنترل جلوگیری کنند.
سران کشورهای سازمان همکاری اسلامی در بیانیه پایانی اجلاس فوقالعاده استانبول با اشاره به جنایات اسرائیل در فلسطین خواستار حفاظت مردم این کشور و اعزام نیروهای بینالمللی حافظ صلح به آن شدند.
شورای حقوق بشر سازمان ملل به تشکیل کمیته حقیقتیاب برای بررسی اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه و نقض حقوق فلسطینیها در این منطقه رای داد. در مقابل وزارت خارجه اسرائیل مدعی شد شورای حقوق بشر نهادی است که «دورویی» بر آن حاکم است.
رئیس ارشاد، حج و اوقاف ولایت بلخ که در یک مراسم در شهر مزارشریف مرکز ولایت بلخ سخنرانی میکرد، گفت: «دفاع از مردم مظلوم فلسطین تنها مسئولیت مسلمانان نیست بلکه مکلفیتهای تمامی آزادگان و عدالت خواهان جهان است.»