گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
زیربخش ها
گزیده ای از اخبار
گزیده ای از اخبار
تشکیل شورای هماهنگی و درگیریهای خونین در کابل نه تنها یک شکست نظامی و به تبع آن سیاسی، بیشتر از همه برای حزب اسلامی بود، بلکه تیر خلاص را بر وجهٔ جهادی این حزب نیز رها ساخت.
گروه مغول پارت، از دامن «تنظیم نسل نو هزاره» که در سال ۱۳۵۱ در پاکستان تشکیل شده بود برخاست و مبنای تفکر اجتماعی مائوئیستهایی قرار گرفت که در کابل بر محور آقایان محمداسماعیل مبلغ و صادقی پروانی فعالیت میکردند.
گروه اسلام مکتب توحید، توسط جوانانی که در دههٔ پنجاه خورشیدی در تشکیل مجموعهای بهنام «پاسداران انقلاب اسلامی» سهم داشتند تأسیس شد.
بنیاد غازی نایب امینالله خان یک نهاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی میباشد که جهت رفاه اجتماعی و ارتقای سویه حیاتی و رهنمای سالم مردمان منطقه و کشور بنیانگذاری گردیدهاست، از آنجائیکه در جهان معاصر، دین مبین اسلام مقام شامخ و برجسته را دارا میباشد، دین مبین اسلام مسلمانان را در پیشبرد امور زندگی به مشورت ...
کانون فرهنگی حکیم ناصر خسرو بلخی در سال ۱۳۶۷ خورشیدی بنا بر علاقمندی و ذوق فرهنگ پروری الحاج سید منصور نادری از بودجه شخصیشان در شهر کابل تأسیس گردید.
به نظر میرسد که حزب حق و عدالت، یک حزب سکولار طرفدار غرب خواهد بود، چرا که از یک سو خود را حزب ایدئولوژیک نمیداند و از سوی دیگر مؤسسان آن را چپیهای سابق از کمونیستهای طرفدار شوروی گرفته تا مائوئیستها و سکولارها تشکیل میدهد.
بنیاد فرهنگی اجتماعی برگ سبز (Cultural and Social Foundation of Barg-e-Sabz): بنیاد فرهنگی اجتماعی برگ سبز در ۲۸ اسد (مرداد) سال ۱۳۸۵ توسط جمعی از جوانان دانشجو و طلبه پایهگذاری شد که ریاست آن را آقای «سید محمد تقی موسوی» به عهده دارد.
امانالله خان، بعد از آن که گروههای برخاسته از جنبش مشروطیت را از خود راند و با مخالفتهای مردمی مواجه شد، برای پیشبرد اصلاحات و برنامههای خود در سال ۱۳۰۷ اقدام به تأسیس حزب استقلال و تجدد، نمود تا برای برنامههای اصلاحیاش بستر سیاسی بهوجود آورد و نسل جوان را سازماندهی کند.
سازمان نصر افغانستان در تابستان سال ۱۳۵۸ در ابتدا بهنام «گروه نصر» با انتشار اعلامیهای در شهر قم اعلام موجودیت کرد. گروه نصر توسط آقایان سیدحسین حسینی درهٔ صوفی، ضامنعلی واحدی، عبدالعلی مزاری، میرحسین صادقی ترکمنی (پروانی)، قربانعلی عرفانی، یوسف واعظی، عبدالحسین اخلاقی، خادمحسین ناطقی و عزیزالله ...